Het Palet heeft haar deuren voor het eerst geopend in 1987.  De toen nieuwe basisschool werd gevestigd in een voormalige kleuterschool. Inmiddels is er veel veranderd in onderwijsland.

Onze naam

wschilderij_nieuw_1

“Het Palet” is een openbare school. Openbaar staat voor: toegankelijk voor kinderen, zonder onderscheid naar afkomst, milieu, of overtuiging. Niet apart, maar samen in een plezierige en vriendelijke werksfeer geven wij verantwoord onderwijs aan onze leerlingen
Een belangrijk doel van ons onderwijs is: kinderen te ontwikkelen tot mensen die in staat zijn zelfstandig en verantwoordelijk te denken en handelen in diverse leefsituaties. Tot volwassen burgers dus.

Dit willen wij laten plaatsvinden in een prettige, veilige, sfeer. We streven ernaar dat zowel de kinderen als ouders en leerkrachten zich in de school en met name in de klas thuis voelen, zodat er een gevoel van geborgenheid en van wederzijds vertrouwen ontstaat.

Het team

Het team van Het Palet bestaat uit enthousiaste mensen, die er met elkaar naar streven, dat zowel de kinderen als de ouders zich in de school thuis voelen. Ons team bestaat niet alleen uit onderwijsgevenden, maar zijn er ook personen die een ondersteunende taak vervullen. De samenstelling van het team vindt u hieronder.

Groep 1-2 Juf Ellen van Beek-Warburg (ma-di en do-ochtend) Juf Bregje van der Elst (woe en do middag)
Groep 3-4: Juf Debbie Nagtzaam-Raaijmakers (ma-di-wo) Juf Bregje van der Elst (do ochtend-vr)
Groep 5-6: Juf Desiree van Disseldorp
Groep 7-8: Juf Annelies Aanraad

Susanne Hansen-Commandeur is directrice en is elke dag, behalve woensdag, aanwezig.
Juf Marlene Emmen begeleidt de leerkrachten op het gebied van extra zorg en is elke dinsdag en vrijdag aanwezig.

 

Team van het PaletVan links naar rechts het team: Ellen van Beek, Annelies Aanraad, Desiree van Disseldorp, Susanne Hansen-Commandeur, Debbie Nagtzaam, Marlene Emmen, Bregje van der Elst.