Het team van ‘Het Palet’ bestaat uit enthousiaste mensen, die er met elkaar naar streven, dat zowel de kinderen als de ouders zich in de school thuis voelen. Ons team bestaat niet alleen uit onderwijsgevenden, maar zijn er ook personen, die een ondersteunende taak vervullen. De samenstelling van het team vindt u hieronder.

Welke juf, welke meneer?

Groep 1-2 Juf Ellen van Beek-Warburg (ma-di-wo) Juf Juli  van Hoek-Roodbol (do-vr) Groep 3-4: Juf Debbie Nagtzaam-Raaijmakers (ma-di-wo) Meneer Edrick Hemme (wo-do-vr) Groep 5-6: Juf Desiree van Disseldorp Groep 7-8: Juf Annelies Aanraad Ruud van Eekelen, directeur, is aanwezig op dinsdag t/m vrijdag Juf Marlene Emmen begeleid de leerkrachten op het gebied van extra zorg en is elke dinsdag en vrijdag aanwezig. Juf Esmee en Annemie worden ingezet bij extra ondersteuning. Meneer Hans de Ruiter en meneer Ronald zijn (vrijwillige) conciërge. Meneer Hans helpt verder ook bij het overblijven.

1617_Team

OP DE FOTO: Bovenste rij van links naar rechts: Ruud van Eekelen, Annelies Aanraad, Ellen van Beek, Marlene Emmen, Debbie Nagtzaam. Onderste rij van links naar rechts: Edrick Hemme, Esmee van Berkel, Juli van Hoek, Desiree van Disseldorp.