Een paar dagen weg van schoolWoensdagochtend 21 juni vertrok groep 8 onder leiding van juf Annelies en Meester Edrick naar de bossen bij Bergen op Zoom. In een kamphuis gaan ze de komende drie dagen hun afscheid van Het Palet inzetten.

Ze werden uitgezwaaid door jaloers kijkende medeleerlingen. Konden zij ook maar naar het bos! Maar ieder op zijn beurt… Overigens zijn de kinderen van 1-2 donderdag en vrijdag vrij en die van 3-4 vrijdag. Ook leuk toch? En les krijgen in een groep 5-6-7 is ook best leuk hoor.

De afscheidsrituelen worden voortgezet op dinsdagavond 11 juli m,et een leuke musicalavond voor alle kinderen en ouders van de school. Kaarten zijn verkrijgbaar bij juf Annelies en/of meneer Ruud.

Donderdag 13 juli is er een avond van de schoolverlaters met het team. Hierbij sluiten wat later ook de ouders aan, zodat we in kleine kring aandacht kunnen schenken aan de achterliggende jaren en het vervolg van de schoolcarrière. De laatste ochtend “glijden” de kinderen van groep 8 dan van het plein.

Hou dit bericht in de gaten…mogelijk volgen er nog meer foto’s.