“ Het onderwijs, de kinderopvang en BSO dat samen een integraal kindcentrum vormt, was voor ons als ouders een erg betrokken, meedenkende en flexibele instelling waar onze kinderen een hele fijne start in een veilige en prettige omgeving hebben gehad.”

Ervaringen van een ouder

Sinds een jaar gaat onze oudste dochter naar groep 1 op Het Palet. Na schooltijd gaat ze naar de BSO van Blitz4Kidz.
Onze jongste dochter ging vanaf de eerste schooldag naar kinderopvang Nikkids. Die combinatie school en opvang in één gebouw was vanwege ons werk een enorm voordeel. We hoefden de kinderen maar naar 1 plek te brengen en halen. Ook vonden onze kinderen het fijn dat ze nog wel in de buurt van elkaar waren. Dat maakte de start van het schooljaar voor hen minder spannend. Gaandeweg het schooljaar kwamen we erachter dat er nog meer voordelen aan deze combinatie zaten.
Onze jongste dochter was al 3 jaar en mocht daarom bij schoolfestiviteiten zoals Sinterklaas, Kerst e.d. bij de kleuters aansluiten. Daardoor raakte zij ook al meer vertrouwd met de school. Ze kreeg echt het gevoel dat ze er al bij hoorde. Dat maakt de doorstroom naar groep 1 voor haar na de zomer een stuk gemakkelijker.
Ook de BSO is erg betrokken bij de school. Vanuit de voor- en naschoolse opvang zorgen ze er bij Blitz4Kidz echt voor dat de kinderen zich op hun gemak voelen. Ze brengen mijn dochter naar de klas en halen haar daar na schooltijd ook weer op. Daarnaast organiseren Fietje en Diana erg veel leuke activiteiten voor de kinderen waardoor onze dochter zich geen moment verveelt. Ik heb het zelfs al een aantal keer meegemaakt, dat mijn dochter niet mee naar huis wilde, omdat het zo gezellig was bij de BSO.
Het onderwijs, de kinderopvang en BSO dat samen een integraal kindcentrum vormt, was voor ons als ouders een erg betrokken, meedenkende en flexibele instelling waar onze kinderen een hele fijne start in een veilige en prettige omgeving hebben gehad. Wij zijn erg blij dat we voor Het Palet hebben gekozen.