“ Wij hebben heel bewust voor Het Palet gekozen”

Een tevreden ouder

Ervaringen van een ouder – februari 2019

Onze zoon heeft eerst op een andere basisschool gezeten, maar na een paar maanden kwamen wij er achter die school niet bij ons paste. Nu bij Het Palet voelen we ons allemaal fijn, onze zoon vindt naar school gaan nu leuk. De manier van omgang met elkaar is prettig, de sfeer die heerst is gemoedelijk.

De school heeft goede en vriendelijke leerkrachten die veel kennis en expertise hebben en daardoor de kinderen aandacht kunnen geven op een manier waarbij de kinderen zich kunnen ontplooien. Dit maakt het voor ons Het Palet een goede basisschool. Onze zoon leert veel op een leuke manier van lesgeven. Al op jonge leeftijd leren de kinderen in kleine stapjes verantwoordelijkheid voor hun taken en werkjes. Daarnaast brengt het continurooster rust voor onze zoon.

Een groot compliment voor de juffen die al na 6 weken konden vertellen wat voor persoonlijkheid onze zoon is en hoe hij zich gedraagt in een groep. Dit kwam zo goed overeen met hoe hij thuis is, voor ons een teken dat hij kan en mag zijn wie hij is. Wat we ook fijn vinden aan de school is dat er veel leerzame activiteiten zijn, zoals de periode vieringen, waarbij kinderen op jonge leeftijd al leren presteren.